Sim-only Abonnement Of Toch Een Duurder Abonnement?

Sim-only AbonnementHet blijft vaak een lastige keuze: een duurder abonnement met een gratis smartphone of een sim only abonnement met een los toestel. Wellicht ben jij ook weleens voor deze keuze komen te staan en dan weet je niet zozeer welke je moet kiezen. In beide gevallen ondervind je een aantal voordelen waar je lang plezier van kunt hebben. In dit artikel wordt besproken wat die voordelen zijn en wat het essentiele verschil is. Misschien vergemakkelijkt dat de keuze voor welk type abonnement je moet gaan.

Sim-only abonnement
De laatste jaren stappen steeds meer mensen over op een sim-only abonnement. Dat heeft vooral te maken met de maandelijkse kosten. Bij een sim-only abonnement sluit al voor enkele euro’s een abonnement af waardoor je de hele maand plezier kunt hebben van jouw smartphone. Tegenwoordig bieden steeds meer providers goedkope sim-only abonnementen aan. Voorheen waren deze abonnementen voorzien van weinig belminuten of MB’s, waardoor de gebruiker aan het eind van de maand over het abonnement heen zat en moest bijbetalen. Daarom kozen veel mensen een paar jaar geleden nog voor een duurder abonnement, omdat ze dan zeker wisten dat ze genoeg internettegoed en belminuten hadden. Veel providers hebben tegenwoordig hun sim-only abonnementen aangepast en opgeschroefd. Daardoor wordt het de laatste tijd weer interessant om een sim-only abonnement af te sluiten.

Abonnement
Waar voorheen de duurdere abonnementen in de stijgende lijn zaten, neemt het aantal sim-only abonnementen alleen maar toe de laatste tijd. Veel mensen willen namelijk gaan bezuinigen in deze dure tijden en sluiten niet meer zo snel een duurder abonnement af. Daarnaast is de aanbieding van een gratis smartphone vaak net het laatste duwtje in de goede richting geweest voor de mensen om uiteindelijk toch van dat duurdere abonnement te gaan. Nu velen steeds zuiniger met hun smartphone omgaan, hoeven zij niet meer zo nodig een nieuw toestel, maar gebruiken ze liever hun huidige mobiele telefoon nog. Wat nog wel veel mensen aantrekt om voor een duurder abonnement te gaan is het aantal belminuten en MB’s wat je ervoor terugkrijgt. Daarmee weet je namelijk zeker dat je nooit over jouw abonnement heengaat en hoeft bij te betalen.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.