Transavia Begonnen Met Aanbieden Virtual Reality Tijdens Vluchten

Qantas-Samsung-Gear-Virtual RealityTransavia is onlangs begonnen met het aanbieden van virtual reality als vervanging voor het standaard entertainmentsysteem dat normaal aan de achterkant van elke vliegtuigstoel aanwezig is.

Voor het aanbieden van de virtual reality-ervaring maakt Transavia gebruik van de Oculus Rift. Momenteel is Transavia nog aan het experimenteren, waardoor de Oculus Rift momenteel slechts op enkele vluchten aanwezig is.

Eind vorige week kregen de passagiers tijdens een vlucht van Amsterdam naar Barcelona de keuze uit drie demo’s, waaronder een virtuele bioscoopzaal, een tour door de cockpit en een “flighttracker” waarbij de passagier als een soort hangglider door de lucht vliegt.

Steeds meer luchtvaartmaatschappij willen de standaard tablet aan de achterkant van de stoel vervangen met een VR-bril. Zo is de Australische luchtvaartmaatschappij Qantas begin dit jaar al begonnen met het aanbieden van de Samsung Gear VR. Transavia hoopt binnen een jaar tijd standaard virtual reality aan te kunnen bieden tijdens vluchten.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.