LG en Google Presenteren VR-bril Voor LG G3

Google Cardboard LG G3LG en Google hebben een Google Cardboard variant gepresenteerd voor de LG G3. Het scherm van de LG G3 dient als display voor de Virtual Reality-bril waarmee apps en games in Virtual Reality kunnen worden bekeken.

LG zal de VR-bril samen met de game Robobliteration in een aantal landen gratis toevoegen bij de aanschaf van een LG G3. Welke landen dit zijn laat de fabrikant nog niet weten. Het is daarom ook nog niet duidelijk of de zogenoemde “VR for G3” ook in Nederland en België zal verschijnen. Verder is het nog onbekend of de bril ook los verkocht zal worden.

De “VR for G3” hoef je in tegenstelling tot de originele Cardboard niet zelf in elkaar te vouwen. De bril is compatibel met de software en applicaties van de Google Cardboard en maakt voor de besturing gebruik van de knoppen aan de achterkant van de LG G3. Ook is er op de bril zelf een schuifje aanwezig om te scrollen door het menu.

De originele Cardboard is in juni vorig jaar aangekondigd voor de Nexus 5, alhoewel de bril ook te gebruiken is met andere toestellen van ongeveer dezelfde grootte.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.