De Simpsons komen naar Android

Goed nieuws voor liefhebbers van de Simpsons. EA Mobile werkt aan een gloednieuwe game van de gele cartoonfamilie, getiteld The Simpsons: Tapped Out. Het enige minpunt is dat de game eerst naar iOS gaat en een paar maanden later pas voor Android beschikbaar wordt. De game is gratis, maar is opgezet volgens het freemium-model. Je kunt dus tijdens het spelen virtueel geld kopen om sneller verder te kunnen in het spel.

Tapped Out is in samenwerking met schrijvers en stemmen van de tekenfilmserie gemaakt, dus de liefhebber wordt niet teleurgesteld. In het spel moet je Springfield weer opbouwen nadat wie anders dan Homer de kerncentrale heeft laten ontploffen en de hele stad in puin ligt. Gelukkig is daarbij niemand gewond geraakt, ze liggen nu alleen wel door de hele stad verspreid. De eerste Simpson die is unlocked is Lisa. Zij helpt haar vader om de stad weer een beetje op te bouwen. Gedurende het spel speel je meer karakters uit de Simpsons vrij.

Zoals gezegd gaat de primeur naar de iPhone en iPad. Het is nog niet bekend wanneer The Simpsons: Tapped Out ook naar Android komt. Volgens de makers is de game net zo grappig als de serie, misschien maakt dat het wachten wat draaglijker.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.