Red de aarde van de aliens in MIB3

Vanaf vandaag draait de film Men in Black 3 in de Nederlandse bioscopen en bij de film hoort ook een game. En die is nu, gratis, in Google Play te vinden. In de game kruip je in de huid van een MIB-agent en moet je de wereld redden van de buitenaardse dreiging. Je krijgt de leiding over een MIB-bureau waar je nieuwe agenten op kunt leiden, trainen en ze naar verschillende missies sturen. In de strijd tegen de aliens heb je allerlei verschillende wapens tot je beschikking die je in de loop van het spel kunt upgraden.

In het spel kun je door de tijd reizen; je moet zowel in het New York van 2012 als in dat van 1969 de strijd aan gaan. In MIB3 kun je ook de hulp inroepen van je vrienden. Samen met hen kun je sterkere aliens makkelijker uitschakelen. Als jij op jouw beurt je vrienden bijstaat, dan wordt je daarvoor beloond.

De game MIB3 is hier te downloaden.

Bron: Android Police

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.