HTC One M9+ Vanaf Juli Te Koop In Nederland

HTC One M9 PlusHTC heeft de HTC One M9+ officieel nog niet aangekondigd voor de Nederlandse markt, maar verschillende webwinkels geven aan dat de smartphone vanaf halverwege volgende maand verkrijgbaar zal zijn in Nederland.

De HTC One M9+ is geen groot succes omdat de smartphone te veel op zijn voorganger lijkt. Mede door te weinig innovatie heeft HTC in het tweede kwartaal van dit jaar veel verlies geleden. Toch zal de smartphone langzaam aan in steeds meer landen verkrijgbaar zijn, waaronder Nederland. Vanaf halverwege juli zal de smartphone bij webwinkels als Central Point te koop zijn.

De HTC One M9+ is een kleine upgrade te opzichte van de HTC One M9 en krijgt een 0.2-inch groter display van 5,2-inch met een resolutie van 2560 x 1440 pixels. Intern beschikt de smartphone over een Mediatek octa-core processor, 3GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een vingerafdrukscanner in de homeknop, een 2840 mAh accu, een 20,7 megapixel camera aan de achterzijde en een 2,1 megapixel camera aan de voorzijde. De smartphone draait op Android 5.0.2 (Lollipop).

via [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.