“Slechts 4,75 Miljoen HTC One M9-exemplaren Verkocht”

HTC-One-M9-CameraHTC heeft met de HTC One M9 geen succes. Volgens Chinese bronnen verkoopt de smartphone aanzienlijk slechter dan zijn voorganger en heeft de Taiwanese fabrikant tot nu toe nog maar 4,75 Miljoen HTC One M9-smartphones uitgeleverd.

De China Business Journal schrijft dat de HTC One M9 niet de resultaten levert waarop HTC had gehoopt. In de eerste drie maanden na de lancering van de smartphone heeft HTC 4,75 miljoen exemplaren van het toestel uitgeleverd. Dit is maar liefst 44 procent minder dan het aantal uitgeleverde HTC One M8 toestellen in de zelfde periode na de lancering van de smartphone. Het aantal uitgeleverde smartphones is niet gelijk aan het aantal daadwerkelijke verkochte toestellen. Deze cijfers liggen nog lager.

De reden dat de HTC One M9 niet goed verkoopt heeft vooral te maken met te weinig innovatie en de te kleine update in de hardware. Zo is het design vrijwel gelijk aan die van de HTC One M8.

HTC heeft haar excuses aangeboden aan de aandeelhouders en heeft laten weten in oktober een nieuwe “flagship model” te introduceren. Laten we hopen voor HTC dat deze smartphone wel goed zal worden ontvangen, anders lijkt het einde van HTC steeds dichterbij te komen.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.