Samsung Galaxy Gear Verkoop Cijfers

galaxy gear samsung
Samsung heeft enkele verkoop cijfers bekend gemaakt van de Samsung Galaxy Gear. Zo heeft Samsung aan Sammobile laten weten dat de Galaxy Gear 50.000 keer is verkocht in thuisland Zuid-Korea en maar liefst 800.000 wereldwijd.

800.000 toestellen in slechts twee maand tijd is zo slechts nog niet, helemaal na alle negatieve recensies die we hebben gehoord sinds de lancering van de Samsung Galaxy Gear. En aangezien Samsung druk bezig is met het uitbreiden van de ondersteuning van meerdere toestellen en het uitbrengen van software updates waardoor de Galaxy Gear meer functionaliteit bied, kunnen deze cijfers nog wel eens flink gaan stijgen.

Uiteraard staan de smartwatches die momenteel op de markt zijn nog in zijn kinderschoenen, veel mensen zijn dan ook nog lang niet overtuigt dat een smartwatch enkele nut heeft. Maar een product als dit “met beperkte functies en wat eigenlijk nog te groot is om als normale horloge te dragen” dat 800.000 keer wordt verkocht, geeft wel aan dat er duidelijk grote vraag is naar draagbare apparatuur. Wij zijn dan ook erg benieuwd naar de smartwachtes die over een enkele jaren op de markt zullen komen, die hoogst waarschijnlijk super dun zullen zijn met alle functies die wij wensen te gebruiken op een smartwatch.

bron [sammobile]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.