*UPDATE* Volgende week ICS-update Transformer

Weer een update in de Ice Cream Sandwich update voor de ASUS Transformer. De populaire tablet zou eerst begin februari de update krijgen. Dat werd al snel halverwege februari. Toen meldde ASUS Singapore dat de update er pas in maart zou komen. Nu meldt ASUS Engeland dat de Transformer nog deze maand naar Android 4.0 gaat. Dat zou betekenen dat de update er binnen een week zou moeten zijn.


In het bericht zegt ASUS UK dat hun technici hard aan het werk zijn om de update nog deze maand te leveren. Als er meer informatie is, dan wordt dat, zoals altijd, zo snel mogelijk naar buiten gebracht. We zijn benieuwd welke ASUS we moeten geloven; Singapore of Engeland. Ondergetekende hoopt dat hij Engeland mag geloven, want dan kan hij zijn Transformer volgende week van Ice Cream Sandwich voorzien.

UPDATE
ASUS lijkt zijn belofte na te komen, want in Taiwan kunnen de bezitters van een Transformer hun tablet updaten naar Ice Cream Sandwich. Dat heeft ASUS op Facebook laten weten. Na de update beschikken de Taiwanezen over firmware versie 9.2.1.11. Wanneer de rest van de wereld aan de beurt is, is nog niet bekend.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

4 Reacties

 1. Maarten schreef:

  Vanmorgen update op mijn Transformer gehad. Heb dus nu ISC!! Updaten verliep soepel.

  • Frans Wiersma schreef:

   Ging bij mij ook soepel. Bleef volgende dag 1 keer op het opstartscherm staan, maar daarna geen problemen meer gehad. Werkt nu een stuk soepeler inderdaad.

 2. GM-Firebird schreef:

  De eerste dag van update liep alles priema als een tierelier. Maar Ik heb sinds enige tijd (paar dagen) na upgrade geregeld spontane reboots, vastlopers en blijven hangen na slaapstand. Ook volume is een heel stuk zachter. En google+ crashd ook steets. Ik heb in tussentijd niets nieuws ge-instaleerd. Heel Ergerlijk allemaal! Ik hoop dat Asus hier gauw wat aan gaat doen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.