Android ICS beta update voor Xperia toestellen

Sony heeft een Android Ice Cream Sandwich beta-update beschikbaar gesteld voor de gebruikers van haar Xperia modellen. Sony wil hiermee de trend doorbreken van trage systeemupdates door diverse fabrikanten en de eerste stap is een beta update van Android ICS voor de Xperia Arc S, Ray en Neo V. Dit werd door een medewerker van Sony bekend gemaakt op het XDA-developers forum.

Sony kwam al eerder met een aantal alpha-builds, maar die bleken niet geschikt voor dagelijks gebruik. Dit omdat er nog een te groot aantal bugs in het systeem zaten oftewel, niet stabiel. De beta-versie daarentegen is verlost van de grote bugs en door de beta-versie te releasen komen waarschijnlijk ook binnen zeer korte tijd, alle kleine bugs aan het licht. Wel moeten we even vermelden dat het gebruik van de beta ROM alleen voor ervaren gebruikers is aangezien je, je bootloader moet unlocken. Ook is enige kennis van ADB en Fastboot een vereiste.

Wil je de ROM downloaden? Klik hier.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.