Mijlpaal voor Samsung Galaxy SII

Samsung heeft een nieuwe mijlpaal bereikt met de Galaxy SII. Wereldwijd zijn er 20 miljoen exemplaren van de smartphone verscheept naar distributeurs. Dat betekent niet dat er ook zoveel zijn verkocht, maar toch blijft het een bijzondere prestatie. De Galaxy SII werd in april vorig jaar gelanceerd, dus hij heeft er tien maanden over gedaan om deze mijlpaal te bereiken. Dat is zeven maanden sneller dan de voorganger de Galaxy S.

De SII verkocht vanaf het begin al goed. Binnen een maand werden er al een miljoen verkocht. Het duurde drie maanden voordat er vijf miljoen waren verkocht en vijf maanden om tien miljoen SII smartphones te verkopen. In totaal zijn er nu wereldwijd 42 miljoen exemplaren van de Galaxy SI en de SII verkocht. De Galaxy SII heeft een 8 megapixel camera en een Super Amoled Plus scherm dat 4,3 inch groot is. De SII draait op een 1.2 GHz dualcore processor.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

1 Reactie

  1. Patricia Leenders-Ten Cate schreef:

    Dus ik ben niet de enige die er eentje heeft đŸ™‚

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.