“Problemen Galaxy Note 7 Te Wijten Aan De Accu”

samsung-galaxy-note-7Uit een onderzoek van Samsung zou blijken dat de problemen met de ontvlambare Galaxy Note 7 geheel te wijten zijn geweest aan de accu. Samsung zal de resultaten van het onderzoek binnen een week presenteren.

De Galaxy Note 7 kwam in augustus vorig jaar op de markt, maar nadat er steeds meer meldingen van consumenten binnenkwamen waarbij de Galaxy Note 7 in brand was gevlogen, besloot Samsung een wereldwijde terugroepactie op te zetten en alle teruggeroepen toestellen te vervangen door nieuwe veilig gewaande toestellen. Echter bleken ook deze toestellen niet veilig, waardoor Samsung gedwongen was om de Note 7 helemaal van de markt te halen.

Sindsdien is Samsung gestart met een onderzoek om de exacte oorzaak van de problemen op te sporen. De onderzoeksresultaten zijn nog niet officieel gepresenteerd, maar volgens Reuters zal dit in de komende week moeten gaan gebeuren. Bronnen van Reuters melden op basis van dit onderzoek dat de problemen geheel in de accu van de Note 7 heeft gezeten.

Eerdere speculaties spraken nog over een te dunne behuizing, waardoor er te weinig ruimte zou zijn geweest voor de accu. Hierdoor zou de accu tijdens het plaatsen in de Galaxy Note 7 verwrongen geraakt kunnen zijn waardoor er in de accu kortsluiting kon ontstaan.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.