HTC Roept HTC One M9+ Terug Vanwege 4G-problemen

HTC One M9 PlusHTC heeft Nederlandse retailers gevraagd de verkoop van de HTC One M9+ per direct te stoppen. De phablet heeft namelijk te maken met 4G-problemen.

HTC heeft onder andere de PhoneHouse gevraagd om de HTC One M9+ tijdelijk niet meer te verkopen, totdat HTC de problemen met het toestel heeft opgelost. Zo valt op MobileCowboys te lezen.

Op verzoek van HTC verzoeken wij jullie om per direct de HTC M9 plus, tot nader order, uit de verkoop te halen. Wij zullen jullie binnen enkele dagen laten weten hoe hier verder mee om te gaan.

Een bron heeft aan AndroidWorld laten weten dat het probleem te maken heeft met de 4G-verbinding op het Nederlands netwerk. Wat de precieze problemen zijn is niet bekend, maar retailers hoeven de voorraad HTC One M9+ toestellen nog niet terug te sturen naar HTC.

HTC stelt de kwaliteit van zijn producten en het leveren van een optimale gebruikservaring voorop. In dat kader onderzoeken we momenteel de HTC One M9+. Dit toestel hebben we om die reden tijdelijk uit de verkoop laten halen. Zodra er meer bekend is, dan laten we het weten. Bij voorbaat dank voor je begrip en geduld.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.