“Spotify Genoodzaakt Minder Gratis Muziek Aan Te Bieden.”

Spotify Gratis Stream Android iOSSpotify is volgens insiders mogelijk snel genoodzaakt om minder gratis muziek aan te bieden. Platenmaatschappijen zouden binnen twee maanden namelijk hun contract moeten verlengen, maar deze zijn nog helemaal niet ondertekend.

Grote platenmaatschappijen als Sony en Universal bieden hun muziek liever niet gratis aan, omdat ze hier te weinig mee verdienen. Andere muziekdiensten die geen gratis versie hebben, zoals Apple Music, worden steeds populairder. Hierdoor kunnen platenmaatschappijen besluiten om hun muziek helemaal van Spotify af te halen.

Dit is volgens insiders dan ook precies de reden dat Spotify genoodzaakt is om minder muziek via de gratis-versie aan te bieden. Om de muziek van deze grote platenmaatschappijen te beluisteren is dan een abonnement van 9,99 euro per maand vereist.

Spotify zal de nieuwe wijziging volgens de geruchten begin 2016 doorvoeren. Spotify heeft ongeveer 75 miljoen gebruikers waarvan 20 miljoen voor een premium-account betalen. Premium gebruikers kunnen muziek in hogere kwaliteit beluisteren en horen geen advertenties tussen de nummers door. Ook is het mogelijk om de nummers offline op te slaan.

via [computeridee]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.