OnePlus: “Excuses Voor Trage Lancering OnePlus 2”

OnePlus TwoOnePlus heeft zijn excuses aangeboden voor de trage lancering van de OnePlus 2. De OnePlus 2 zou in augustus al beschikbaar moeten zijn, maar de fabrikant is nog maar net begonnen met het versturen van de eerste toestellen.

We hebben de lancering van de Oneplus 2 verprutst“, aldus CEO Pei. Carl Pei weet maar al te goed dat de lancering van de OnePlus One in 2013 ook al niet vlekkeloos verliep. Toen verklaarde de fabrikant dat de slechte voorbereiding van de lancering te maken had met het feit dat OnePlus een jong bedrijf was. “We troostten ons toen met het feit dat we nog jong waren, dat we hiervan zouden leren en de volgende keer de wereld zouden kunnen laten zien dat we dit beter konden doen.

Om de vertraagde lancering goed te maken overweegt het bedrijf om de verkoop van de OnePlus 2 in september of begin oktober een uur lang te openen voor iedereen. Momenteel is de smartphone namelijk alleen verkrijgbaar voor mensen met een uitnodiging.

De OnePlus 2 beschikt over een 5,5-inch display met een resolutie van 1920×1080 pixels, een Qualcomm Snapdragon 810-processor, 3GB of 4GB werkgeheugen, 16GB of 64GB opslagruimte, een 13 megapixel camera met Auto Laser Focus aan de achterkant, een 5 megapixel selfiecamera, een vingerafdrukscanner en een 3300mAh accu. De smartphone maakt gebruik van de nieuwe usb-c-poort en heeft ondersteuning voor 4G, WiFi, Bluetooth en GPS.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.