Midrange Motorola Moto G100 Officieel Aangekondigd

Motorola heeft een nieuwe smartphone voor in de Moto G-serie aangekondigd. De Moto G100 is de krachtigste smartphone in deze serie en is onder andere uitgerust met een Snapdragon 870-processor en zes camera’s.

De Moto G-serie bestaat tien jaar en dit viert de fabrikant met de lancering van de Motorola Moto G100. Dit is de krachtigste smartphone in deze serie en krijgt daarom ook een hogere adviesprijs mee dan we van de Moto G-serie gewend zijn. De Moto G100 kost 499,99 euro en is vanaf halverwege mei verkrijgbaar.

De Motorola Moto G100 beschikt over een 6,7-inch FHD LCD-scherm met een 90Hz verversingssnelheid, een Snapdragon 870-processor, 8GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte die je kunt uitbreiden met een microSD-kaart, een 5000 mAh accu met ondersteuning voor 20W snelladen, een 3.5mm koptelefoonaansluiting en een vingerafdrukscanner aan de zijkant.

In een uitsparing in het scherm zit een dubbele selfie-camera met een 16MP hoofdlens en een 8MP groothoeklens. Achterop vinden we een vierdubbele rear-camera met een 64MP hoofdlens, een 16MP groothoeklens, een 2MP dieptelens en een Time of Flight-camera.

De Motorola Moto G100 is vanaf halverwege mei verkrijgbaar in de kleuren Iridescent Sky, Iridescent Ocean en Slate Grey.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.