Pebble Time Krijgt Verbeterde Accuduur Na Update

Pebble-TimeDe Pebble Time heeft een update ontvangen die de accuduur van de smartwatch moet verbeteren. De Pebble Time is de nieuwste smartwatch van Pebble die bij de introductie een accuduur van zeven dagen meekreeg.

De Pebble Time beschikt over een e-ink display met 64 kleuren, een nieuw besturingssysteem, een waterdichte roestvrij stalen behuizing en een accuduur van ongeveer 7 dagen. Ook is de behuizing 20 procent dunner dan zijn voorganger. De stalen versie, de Pebble Time Steel, heeft een accuduur van maar liefst 10 dagen. De Pebble-smartwatches werken met Android en iOS.

De software update naar versie 3.4 brengt enkele nieuwe functies met zich mee. De belangrijkste functie is de nieuwe stand-by modus. Met deze modus zal bluetooth na 30 minuten worden uitgeschakeld, waardoor de accu in praktijk langer mee zal gaan. Een andere nieuwe functie is “Quiet Time”. Hierdoor worden alle notificaties uitgeschakeld. Als laatste is er ondersteuning toegevoegd voor de talen Duits, Frans en Spaans.

via [technieuws]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.