Sony Xperia Z5 Is Officiële James Bond-smartphone

James-Bond-Spectre-Xperia-Z5Sony heeft via een advertentie laten weten dat de Xperia Z5 als de officiële smartphone van James Bond zal worden gebruikt. De nieuwe James Bond film “Spectre” gaat op 5 november in première.

Eerder dit jaar doken geruchten op dat de nieuwe flagship van Sony mogelijk in de nieuwe James Bond film te zien zal zijn. Een ander bericht sprak dit echter tegen en liet weten dat James Bond mogelijk een Samsung-toestel zal gaan gebruiken. Via een nieuwe advertentie van Sony is nu duidelijk dat de Xperia Z5 de nieuwe “James Bond Phone” is.

De Xperia Z5 beschikt over een 5,2-inch display met een resolutie van 1920 x 1080 pixels, een Snapdragon 810-processor, 3GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 23 megapixel camera aan de achterkant en een 5 megapixel camera aan de voorkant. In de video zien we dat Sony vooral de gevoelige 23 megapixel camera als “Bond-functie” presenteert.

James Bond Spectre gaat op 5 november in première. De Sony Xperia Z5 en de Xperia Z5 Compact zijn vanaf oktober al verkrijgbaar in Nederland voor een adviesprijs van 699 en 599 euro. In november komt de Xperia Z5 Premium voor een adviesprijs van 799 euro.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. Wim Heitinga schreef:

    Ik ben de enige echte Wim heitinga. Deze telefoon is goedgekeurd door mij.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.