LG Introduceert Nieuwe Smartphone Op 1 Oktober

1-oktober-LG-EventLG stuurt momenteel uitnodiging naar de pers voor een evenement op 1 oktober. LG laat niet weten wat de Zuid-Koreaanse fabrikant op deze datum zal presenteren, maar vermoedelijk gaat het om een nieuwe high-end smartphone.

We weten nog erg weinig over het evenement. Op de uitnodiging zien we dat het evenement in New York zal plaatsvinden en dat de pers de datum 1 oktober vrij moet houden. Ook zien we een clipboard met ouderwetse filmrollen op de achtergrond. Bij het kopje “director” zien we “you” staan. Dit kan er op duiden dat een belangrijk gedeelte van het evenement, en waarschijnlijk de smartphone, gericht is op het maken van video’s.

LG Evenement 1 oktober

Volgens eerdere geruchten werkt LG aan een high-end smartphone die naast de LG G4 op de markt komt. Deze smartphone zou beschikken over twee camera’s aan de achterkant waarmee 3D-foto’s en video’s kunnen worden gemaakt. Mogelijk is dit de smartphone die LG op 1 oktober zal presenteren.

We zullen nog even twee weken moeten wachten om te zien wat LG voor ons in petto heeft. Misschien komt er wel een tablet of smartwatch inplaats van een smartphone.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.