Dit Zijn De Specificaties Van De BlackBerry Key2 LE

BlackBerry-Key2Eerder dit jaar heeft TCL de BlackBerry Key2 op de markt gebracht. Volgens eerdere geruchten werkt TCL aan een goedkopere versie, die de naam Key2 LE krijgt. De specificaties van dit toestel zouden nu zijn uitgelekt.

Voor mensen die de BlackBerry Key2 te duur vinden komt naar verwachting binnenkort een alternatief. De Key2 krijgt een minder krachtige uitvoering die voor minder geld op de markt zal verschijnen. Volgens de laatste geruchten beschikt de smartphone onder andere over een Snapdragon 636-SoC in plaats van een Snapdragon 660-SoC, 4GB werkgeheugen in plaats van 6GB en 32GB of 64GB opslagruimte. De Key2 heeft alleen een 64GB variant.

Het 4,5-inch scherm met een resolutie van 1080 x 1620 pixels is hetzelfde gebleven. De accu van de Key2 LE heeft een capaciteit van 3.000 mAh, tegenover 3.500 mAh van de Key2. De camera’s hebben een resolutie van 13 megapixel en 5 megapixel. De Key2 heeft twee 12 megapixel camera’s.

BlackBerry-Key2-LE

Het is nog onduidelijk hoeveel de BlackBerry Key2 LE gaat kosten en wanneer de smartphone officieel zal worden geïntroduceerd.

via [androidpolice]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.