Samsung Verlaagt Prijs Galaxy S6-lijn Met 75 Euro

Galaxy S6Samsung heeft bekend gemaakt dat de Zuid-Koreaanse fabrikant de prijs van de volledige Galaxy S6-lijn tot 1 november zal verlagen met 75 euro. Het gaat in dit geval dus om de Samsung Galaxy S6, Galaxy S6 Edge en de Galaxy S6 Edge+.

Mensen die één van de eerder genoemde toestellen tussen 21 september en 1 november aanschaffen, kunnen gebruik maken van de nieuwe cash-back actie. Dankzij de cash-back actie zal Samsung 75 euro terugboeken op je bankrekening.

Bij de nieuwe cash-back actie maakt het niet uit of je een los toestel aanschaft of een toestel in combinatie met een abonnement. De actie geldt voor alle toestellen die in de Benelux zijn aangeschaft. Om de 75 euro te ontvangen moet je voor 16 november de aankoopbon in combinatie met het IMEI nummer en het EAN nummer van de smartphone opsturen naar Samsung. Binnen 8 weken zul je het bedrag op je bankrekening ontvangen.

Samsung maakt wel vaker gebruik van een cash-back actie. Zo was het in de zomerperiode al mogelijk om 100 euro terug te krijgen bij de aankoop van een Galaxy S6 of Galaxy S6 Edge.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.