Exact Introduceert Urenschrijf-app Voor Smartwatch

Exact Android WearExact heeft een app ontwikkeld voor de Android Wear-smartwatch die het makkelijker moet maken om uren te registreren. De app werkt in combinatie met Exact Online voor Uren & Facturen en Exact Online voor Projectmanagement.

Dankzij de nieuwe app is het voor ondernemers makkelijker om uren bij te houden. De app koppelt namelijk GPS-coördinaten aan projecten en klanten en kan zo nauwkeurig bijhouden wanneer en hoe lang een medewerker zich op de locatie bevindt.

Bij aankomst op een locatie krijg je automatisch een notificatie om in te checken bij de juiste klant en project. Bij vertrek ontvang je weer een notificatie om uit te checken. De gemaakte uren worden vervolgens gelijk geregistreerd in de database van Exact Online.

“We zoeken doorlopend naar manieren om bedrijfsprocessen te versimpelen en te vernieuwen. We zien daarin zeker een rol voor wearables. Vooral bij een activiteit als tijdschrijven kan de smartwatch goed van pas komen. Tijdschrijven vormt binnen veel branches een belangrijke onderdeel van de bedrijfsvoering, maar wordt vaak uitgesteld tot het laatste moment.”, aldus Remco Kroes, Product Marketeer bij Exact.

Exact zal de app later deze maand tijdens het evenement Exact Live 2015 demonstreren, maar is al wel beschikbaar in Nederland.

bron [automatisering gids]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.