Samsung Komt Met Abonneedienst Voor Smartphones

Samsung LogoDe Zuid-Koreaanse smartphonefabrikant Samsung gaat in de Verenigde Staten een abonneedienst lanceren voor zijn toestellen. Samsung lijkt hiermee de strijd aan te willen gaan met Apple, die eerder deze maand al aankondigde een abonneedienst te lanceren voor iPhones in de VS.

Apple kondigde eerder deze maand aan dat iPhones ook als abonnement kunnen worden aangeschaft die los staan van telecomaanbieders. iPhone gebruikers betalen bijvoorbeeld 32,41 dollar per maand voor een tweejarig abonnement op een iPhone 6s (16GB), plus de schadeverzekering van 129 dollar. Dit komt neer op 778 dollar. Uiteindelijk krijg je geen prijsvoordeel, maar het maakt het wel een stuk makkelijker om een dure iPhone aan te schaffen. Er zijn namelijk genoeg mensen die niet in één keer 700 euro kunnen neerleggen voor een nieuwe smartphone. Vervolgens kan je nog steeds zelf bepalen welke telecomprovider je wilt gebruiken voor je abonnement of prepaid.

Volgens een bron van Forbes wil Samsung het zelfde principe gaan gebruiken voor de Galaxy-toestellen in de VS. Hoeveel mensen maandelijks moeten betalen is nog niet bekend.

via [z24]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.