HTC vindt eigen Sense te rommelig

Een topman van HTC vindt dat HTC Sense, de eigen schil van het bedrijf, te rommelig is geworden. Dat zei Kouji Kodera tegen Pocket-Lint. Volgens hem zijn er te veel dingen toegevoegd tussen de eerste Sense en Sense 3.5, daardoor is het te rommelig geworden. Volgens het originele idee moest de schil van HTC simpel en makkelijk zijn, maar is het de afgelopen tijd te rommelig geworden.

De uitspraken van Kodera komen vlak voor de lancering van Sense 4.0 die op de nieuwe One X, de One S en de One V voor het eerst te zien zal zijn. Volgens hem is de nieuwste Sense een stuk simpeler en lijkt die op Sense 2.0 (afbeelding). Niet alleen de eigen schil wordt simpeler, ook de manier van werken van HTC wordt eenvoudiger. Kodera onthulde dat de HTC One-serie de belangrijkste producten van 2012 zijn. Volgens hem gaat het bedrijf minder van zich laten horen omdat ze zich willen gaan focussen op minder producten.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.