Familie-Abonnement Geïntroduceerd Voor Play Music En YouTube Red

YouTube RedGoogle heeft een Familie-Abonnement geïntroduceerd voor Google Play Music en YouTube Red. Voor slechts 15 euro per maand kunnen tot zes mensen onbeperkt offline muziek luisteren en video’s kijken zonder advertenties.

YouTube Red is dit jaar geïntroduceerd en maakt het mogelijk om video’s te bekijken zonder het zien van reclame. Ook zijn er video’s beschikbaar die alleen voor YouTube Red-gebruikers zichtbaar zijn en niet voor normale YouTube bezoekers. Google combineert dit abonnement met het Google Play Music abonnement, een dienst waarbij onbeperkt naar muziek kan worden geluisterd en muziek offline kan worden opgeslagen.

Voor 10 euro per maand krijgt een persoon toegang tot beide diensten, maar zodra meerdere personen in de familie een abonnement nodig hebben is het voordeliger om een familie-abonnement af te sluiten. Deze kost namelijk slechts 15 euro en kan door maximal zes personen worden gebruikt. Het nieuwe abonnement is momenteel alleen af te sluiten via een Android-toestel.

In de Benelux is YouTube Red nog niet beschikbaar, wel in de omringende landen Duitsland en Frankrijk. Het is nog niet bekend wanneer wij toegang krijgen tot YouTube Red, maar Google heeft laten weten dat andere landen snel zullen volgen.

via [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.