Vertraging HTC Vive Vanwege Grote Technische Doorbraak

HTC ViveHTC heeft eerder deze maand laten weten dat de lancering van haar Virtual Reality bril, de HTC Vive, tot minimaal april 2016 vertraagd is. Volgens HTC CEO Cher Wang is een ’technologische doorbraak’ de oorzaak is van deze vertraging.

HTC kondigde de HTC Vive in maart van dit jaar aan tijdens het Mobile World Congress in Barcelona. Het was de bedoeling dat ontwikkelaars al in de zomer van dit jaar aan de slag konden met de virtual reality-bril, maar dit liep steeds vertraging op. Eerder deze maand maakte HTC bekend dat de lancering van de bril weer vertraging heeft opgelopen en dat de bril niet voor april 2016 in de winkels zou komen te liggen. Tot vandaag was hier nog geen verklaring voor gegeven.

Tijdens het HTC Vive Unbound Developers Forum in Peking heeft HTC CEO Cher Wang nu een verklaring gegeven. HTC en Valve hebben namelijk een technologische doorbraak bereikt bij de ontwikkeling van de HTC Vive. Volgens Wang is deze doorbraak zo groot dat het zonde zou zijn als deze ontwikkeling niet in de eerste consumentenversie van de HTC Vive verwerkt zou zitten.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.