Sony Xperia M5 Komt Volgende Maand Naar Nederland

Sony Xperia M5Sony heeft tijdens haar nieuwjaarsbijeenkomst op haar hoofdkantoor in Badhoevedorp bekend gemaakt dat de fabrikant de Xperia M5 volgende maand in Nederland zal uitbrengen. Sony presenteerde de smartphone al in augustus vorig jaar, maar is nog steeds niet in Nederland verkrijgbaar.

Sony liet bij de introductie van de Xperia M5 weten dat de smartphone niet in Nederland zal worden uitgebracht. De fabrikant komt echter terug op deze beslissing, aangezien Sony de Xperia M5 halverwege februari alsnog zal uitbrengen op de Nederlandse markt. Een beslissing die voor veel Sony-fans waarschijnlijk als muziek in de oren klinkt.

De Xperia M5 beschikt over een 5-inch display met een Full-HD resolutie, een 2GHz Mediatek Helio X10 octa-core processor, 3GB werkgeheugen, 8GB of 16GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 2600 mAh accu, 4G-ondersteuning, een 21,5 megapixel camera aan de achterkant en een 13 megapixel camera aan de voorkant. De smartphone heeft een waterdichte behuizing in de kleuren kleuren zwart, wit en goud.

De smartphone krijgt een adviesprijs mee van 399 euro. Naar onze mening een zeer nette prijs als we kijken naar de bovenstaande specificaties.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.