“Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge Te Zien Op Foto’s”

Samsung-Galaxy-S6-Galaxy-S6-EdgeEr zijn enkele foto’s gelekt waarop de Galaxy S6 en de Galaxy S6 Edge duidelijk te zien zijn. Een medewerker van AT&T heeft snel wat foto’s gemaakt van enkele testtoestellen en deze op het internet gezet.

De duidelijk foto’s zouden zijn gemaakt van testtoestellen voor de Amerikaanse provider AT&T. Dankzij de foto’s is er weinig meer aan de verbeelding overgelaten. We zien zowel de voorkant als achterkant van de normale Galaxy S6 en de variant met gebogen display. De toestellen verschillen qua design nauwelijks van elkaar.

Samsung-Galaxy-S6-Edge-foto

Over slechts enkele dagen zal Samsung de Galaxy S6 officieel onthullen, maar we weten al vrij veel over de smartphones. Zo kan je de accu waarschijnlijk niet verwisselen, omdat de achterpaneel niet kan worden verwijderd. Ook zijn er andere materialen gebruikt om een meer “premium feeling” te geven. Zo zal de behuizing bestaan uit metaal en glas. Verder is de smartphone voorzien van twee volumeknoppen inplaats van 1 lange, draait de Galaxy S6 op de nieuwste Android versie (5.0.2) en is de homeknop groter vanwege een verbeterde vingerafdrukscanner.

Zondag zal Samsung beide toestellen officieel aankondigen tijdens een Unpacked-evenemt in Barcelona.

via [nieuwemobiel]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.