Nieuwe Acer Iconia tablets

Dinsdag is de CeBIT in Hannover weer begonnen en Acer pakt meteen de kans om hun twee nieuwe Iconia tablets te presenteren. Acer heeft 2 nieuwe tablets toegevoegd aan hun Iconia-reeks namelijk, de Iconia Tab A700 en de Iconia Tab A510 Olympic Games Edition. Het topmodel is toch wel de A700 met zijn 10,1-inch full HD scherm en een resolutie van 1920×1200 pixels. De A700 draait op een NVIDIA Tegra 3 quad-core processor en zal gebruik gaan maken van Android 4.0 (Ice Cream Sandwich). De A700 zal naar verwachting vanaf mei in de winkels liggen.

Dan gaan we door naar de Iconia Tab A510, deze tablet is gemaakt in het kader van de Olympische Spelen. Al eerder werd de A510 aangekondig. Ook de A510 is voorzien van een quad-core processor en Android 4.0. Acer is bezig een hele serie producten uit te brengen die speciaal ontworpen zijn voor de Olympische Spelen, de Tab A510 is hier de eerste van en is vanaf maart dit jaar te koop.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.