Spotify Video Binnenkort Naar Android En iOS

Spotify Gratis Stream Android iOSSpotify heeft laten weten binnenkort een nieuwe functie toe te voegen aan de app van de streamingdienst. De nieuwe functie, Spotify Video, zal deze week worden uitgerold naar Android en iOS.

Spotify had eerder aangegeven de nieuwe functie in mei 2015 uit te willen brengen, maar de lancering heeft vertraging opgelopen. Met Spotify Video wil de streamingdienst content aanbieden van providers zoals Comedy Central, BBC, ESPN en Vice Media. De afgelopen maanden heeft Spotify de dienst met 10 procent van de gebruikers getest en later deze week zal de functie voor iedereen beschikbaar zijn op Android. Volgende week volgen de iOS gebruikers.

Spotify heeft momenteel 75 miljoen gebruikers, waarvan 20 miljoen betalende gebruikers. Mr. Rajaraman, de vicepresident verwacht dat het tijd gaat kosten om mensen de video-functie te laten gebruiken, omdat veel mensen Spotify gebruiken om muziek op de achtergrond te draaien.

Spotify Video zal eerst in landen als Noord-Amerika, Engeland, Duitsland en Zweden worden uitgerold. Als de nieuwe functie een succes is zal deze worden uitgerold naar andere landen. Wanneer Spotify Video in Nederland zal worden uitgebracht is nog niet bekend.

via [xgn]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.