Honor En Streaming Muziekdienst Deezer Gaan Samenwerken

honor_5X_ENHonor, de dochteronderneming van Huawei, is een samenwerking aangegaan met streaming muziekdienst Deezer. Hierdoor zullen toekomstige Honor-smartphones standaard de streaming muziekdienst Deezer voorgeïnstalleerd krijgen.

Dit hebben beide bedrijven bekend gemaakt. De app van Deezer zal voortaan waarschijnlijk in het besturingssysteem van de Honor-toestellen worden geïntegreerd, waardoor de app naar verwachting niet kan worden verwijderd. Voor de meeste smartphone-gebruikers in Nederland is deze samenwerking niet interessant, aangezien Deezer in ons land slechts een marktaandeel heeft van 5 procent. Ter vergelijking, Spotify wordt door 35 procent van alle Nederlanders gebruikt.

Er is verder geen verschil tussen de Deezer-app in de Play Store en de voorgeïnstalleerde Deezer-app. Zo kunnen gebruikers de eerste maand gratis gebruik maken van Deezer. Daarna moeten gebruikers 9,95 euro per maand betalen voor de muziekdienst. Deezer probeert al langer de Nederlandse markt te bereiken. Zo is de muziekdienst eerder al een samenwerking aangegaan met T-Mobile, waardoor klanten het Deezer abonnement kunnen betalen via hun T-Mobile factuur.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.