Sharp Introduceert Twee Smartphones Met Zeer Dunne Bezels

sharp-aquos-crystal-xDe Japanse fabrikant, Sharp heeft twee nieuwe smartphone aangekondigd die zijn voorzien van super dunne randen rondom het display. Doordat deze “bezels” zo dun zijn neemt het display maar liefst 82 procent van de voorkant in beslag. Ter vergelijking neemt het display van de LG G3, dat ook kleine bezels heeft “slechts” 76,4 procent van de voorkant in beslag.

De randen rondom de nieuwe smartphones zijn zo dun dat Sharp de camera en speakers in de onderkant van de smartphones heeft moeten verwerken.

De Sharp Crystal X beschikt over een 5,5-inch display met een resolutie van 1920 x 1080 pixels dat 82 procent van de voorkant in beslag neemt, een 2,3GHz Snapdragon 801 quad-core processor, 2GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte, een 2,610mAh accu en Android 4.4 (KitKat).

De Sharp Crystal beschikt over een 5-inch display met een resolutie van 1280 x 720 pixels en neemt 78 procent van de voorkant in beslag. De smartphone is verder voorzien van een 1,2GHz Snapdragon 400 quad-core processor, 1,5GB werkgeheugen, 8GB opslagruimte, een 2,040mAh accu en Android 4.4 (KitKat).

De Sharp Crystal zal deze maand al in Japan op de markt verschijnen en de Sharp Crystal X komt in december. De smartphones zullen waarschijnlijk niet in Nederland of België in de winkels komen te liggen.

via [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.