“Camera In HTC One M10 Is Flinke Verbetering”

HTC-One-M9-CameraDe camera in de HTC One M9 is niet iets om over naar huis te schrijven, maar gelukkig krijgt de opvolger van de smartphone een stuk betere camera. Zo beschikt de HTC One M10 volgens de laatste geruchten over dezelfde beeldsensor als de Nexus 6P.

De gelekte informatie is afkomstig van Llabtoofer, een bron die wel vaker juiste informatie over HTC  heeft gelekt.

De 20 megapixel camera in de HTC One M9 kon niet concurreren met de camera’s in de toestellen van Samsung en Apple. Gemaakte foto’s zijn soms overbelicht en niet scherp. Door de HTC One M10 te voorzien van een nieuwe 12 megapixelcamera moet dit probleem worden opgelost.

Ondanks de lagere resolutie moet de HTC One M10 betere foto’s maken, doordat de cameramodule een grotere sensor heeft om zo meer licht op te vangen. Ook is de camera voorzien van optische beeldstabilisatie en laserautofocus, waardoor foto’s sneller scherp worden gesteld. Dankzij de ISOCELL-sensor kan de camera ook meer licht opvangen in omstandigheden met weinig licht. Al deze technieken en eigenschappen maken de beeldkwaliteit van de foto’s beter.

De HTC One M10 zal later deze maand tijdens de Mobile World Congress waarschijnlijk worden aangekondigd. Volgens de geruchten beschikt de smartphone over een Snapdragon 820-processor, 4GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 5 megapixel selfie-camera en een 12 megapixel camera aan de achterkant. Eerder is ook al de eerste foto van de HTC One M10 uitgelekt.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.