“Huawei Zal De Huawei P9 Op 6 April Presenteren In Londen”

Huawei 6 aprilDe Chinese fabrikant Huawei heeft de pers uitgenodigd voor een evenement op 6 april in Londen. Huawei zal hier een nieuwe flagship toestel presenteren, vermoedelijk de Huawei P9.

Er gaan al langer geruchten dat Huawei de P9 in april officieel zal aankondigen. Ondanks dat Huawei zelf geen details heeft vrijgegeven over de presentatie, is het zeer waarschijnlijk dat wij tijdens deze presentatie de Huawei P9 te zien krijgen. In de uitnodiging zien we niet veel meer dan de slogan “#00 Change the way you see the world“. Deze slogan slaat vermoedelijk op de camera van de smartphone. De Huawei P9 beschikt volgens eerdere geruchten namelijk over twee camera’s aan de achterzijde. Hierdoor zijn gemaakte foto’s achteraf scherp te stellen.

Als de geruchten kloppen zullen er in totaal vier verschillende varianten van de Huawei P9 op de markt verschijnen. Naast de normale uitvoering zal de Chinese fabrikant ook de Huawei P9 Lite, Huawei P9 Max en de Huawei P9 Premium presenteren. Eerder doken al enkele foto’s en specificaties op.

via [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.