Android 6.0 Voor LG V10 Nu Beschikbaar In Nederland

LG-V10De Zuid-Koreaanse fabrikant LG is begonnen met de Nederlandse uitrol van Android 6.0 (Marshmallow) voor de LG V10. De update is beschikbaar via OTA “Over-The-Air” en is 900MB groot.

Dankzij de nieuwe update krijgt de smartphone onder andere de mogelijkheid om per app aan te geven welke rechten deze app heeft. Ook moet de LG V10 dankzij de nieuwe functie ‘Doze’ langer meegaan op één acculading. Uiteraard moet Android 6.0 verder zorgen voor een stabieler systeem.

LG heeft naast de standaard aanpassingen, ook eigen wijzigingen doorgevoerd. Zo moeten Knock Codes voor het ontgrendelen van de smartphone voortaan uit minimaal zes tikken bestaan, inplaats van vier. Ook moeten de Knock Codes ingewikkelder worden door minimaal drie van de vier vakken te gebruiken. Op deze manier is de smartphone nog moeilijker te kraken.

De LG V10 beschikt over een Snapdragon 808 hexa-core processor, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een vingerafdrukscanner, een 3000 mAh accu, een 16 megapixel camera aan de achterkant en een 5 megapixel selfiecamera. De smartphone is voorzien van twee schermen. Een 5,7-inch display met een resolutie van 2560×1440 pixels en een tweede 2,1-inch scherm aan de bovenkant van de smartphone met een resolutie van 1040×160 pixels.

via [pcm]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.