HTC One (M8) Max Komt Dit Jaar Nog Op De Markt

htc-one-m8HTC werkt aan een grotere variant van de One (M8), genaamd One (M8) Max. Volgens de geruchten wordt dit een high-end waterdichte phablet die dit jaar nog op de markt zal verschijnen.

HTC heeft nog nooit een waterdichte smartphone uitgebracht, maar hier zal naar verwachting snel verandering in komen. Bronnen melden namelijk dat HTC dit jaar nog de HTC One (M8) Max zal uitbrengen en dat deze beschikt over een waterdichte behuizing. De One (M8) Max is de grotere broer van de One M8 en de opvolger van de One (M7) Max.

De HTC One (M8) Max zal waarschijnlijk beschikken over een 5,5-inch of 5,9-inch display met een resolutie van 2560×1440 pixels, een 2,7GHz Snapdragon 805 processor, 3GB werkgeheugen en een 18 megapixel camera. Ook is de phablet voorzien van een waterdichte aluminium behuizing en een 3000mAh accu.

Op 9 oktober houdt HTC een presentatie waar onder andere een HTC camera zal worden aangekondigd. Of we tijdens deze presentatie ook al de HTC One (M8) Max gaan zien is even afwachten. Wel zou de phablet dit kwartaal al te koop zijn.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.