Nieuwe Galaxy S7-commercials Met Lil Wayne

Samsung-Galaxy-S7-Lil-WayneEerder schreven we al over een grappige Galaxy S7-reclame vol met beroemdheden, waaronder William H. Macy, Wesley Snipes en Lil Wayne. Veel mensen konden de reclame wel waarderen, waardoor Samsung heeft besloten meer reclames te maken met Lil Wayne en Wesley Snipes. Ook deze reclames worden weer goed ontvangen, iets dat Samsung goed kan gebruiken aangezien de verkoop van de Galaxy S6 vorig jaar tegenviel.

Samsung Nederland liet eerder al weten dat de Galaxy S7 maar liefst 2,5 keer meer pre-orders heeft ontvangen als de Galaxy S6. Dit goede nieuws voor Samsung heeft gedeeltelijk te maken met de grappige reclames en de pre-order deal waarbij gebruikers gratis de Gear VR ontvingen bij het plaatsen van een pre-order voor de Galaxy S7 of Galaxy S7 Edge.

In de bovenstaande reclame zien we Lil Wayne, zoals elke rapper graag zou willen, champagne gieten over de Galaxy S7. Deze reclame is uiteraard gemaakt om de waterdichtheid van de smartphone te promoten. Zowel de Galaxy S7 als de Galaxy S7 Edge hebben een waterdichte behuizing met IP68-certificering.

In de tweede en derde reclame zien we Lil Wayne samen met Wesley Snipes. In de bovenstaande reclame praat Lil Wayne over zijn kano-avontuur met Wesley Snipes, in virtual reality. In een tweede avontuur is Lil Wayne bij de bevalling van een olifant, uiteraard geheel in virtual reality. Beide reclames promoten de Samsung Gear VR-bril.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.