“Galaxy Tab S4 Met Kleine Bezels Gespot In Video”

Samsung-Galaxy-Tab-S4Volgens de laatste geruchten zal Samsung dit jaar de opvolger van de Galaxy Tab S3 op de markt brengen. De Galaxy Tab S4 zou nu zijn gespot in een video. We zien aan de voorkant dunne schermranden. Ook zien we geen vingerafdrukscanner, wat overeenkomt met eerdere geruchten.

De onderstaande video is gedeeld door SlashLeaks. We zien in de video zowel de voorkant als de achterkant van de witte en zwarte uitvoering. Het meest opvallende aan de nieuwe tablet zijn de dunnere schermranden. Bewijs dat dit ook daadwerkelijk de nieuwe tablet is hebben we niet. Op de beschrijving naast de tablet zien we de naam “Galaxy A9 Star” staan, maar dit is een smartphone.

We zien in de video dat de tablet geen fysieke knoppen aan de voorkant heeft en dat de vingerafdrukscanner aan de achterkant ontbreekt. Volgens de geruchten is de tablet voorzien van een irisscanner om de tablet mee te ontgrendelen. Samsung zal de tablet mogelijk al op 9 augustus presenteren, tegelijk met de introductie van de Galaxy Note 9.

via [androidauthority]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *