Eerste Officiële Huawei P9 Teaser Bevestigt Dual-camera

huawei-p9-teaserHuawei zal de P9-smartphone naar verwachting op 6 april officieel introduceren en er zijn al regelmatig specificaties gelekt. Deze week heeft Huawei echter zelf een teaser gedeeld waaruit we kunnen opmaken dat de geruchten over een dual-camera in ieder geval juist waren.

De teaser van de Huawei P9 toont de naam P9 met twee camera lenzen. Hierdoor zijn zowel de naam van de smartphone als de dual-camera geruchten bevestigd. Huawei heeft de internationale pers vorige week al uitgenodigd voor een persevenement op 6 april. Op deze dag zal Huawei naar alle waarschijnlijkheid de Huawei P9 presenteren.

Volgens de geruchten beschikt de nieuwe flagship-smartphone van de Chinese fabrikant over een 5,2 inch Full HD display, Kirin 950 octa-core processor, 3GB werkgeheugen, 32GB werkgeheugen, een 12 megapixel camera en een 3.000 mAh accu. De behuizing van de smartphone zou slechts 6,4 mm dik zijn.

Naast de normale variant zal er ook een Huawei P9 Max, Huawei P9 Lite en een Huawei P9 Premium op de markt verschijnen. De Lite heeft iets minder goede specificaties, de Premium heeft betere specificaties en de Max heeft een groter display.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.