Specificaties Huawei P9, Huawei P9 Lite en Huawei P9 Max Gelekt

Huawei P9 dual-cameraVia de Chinese verkoopsite Oppomart zijn specificaties gelekt van de Huawei P9, Huawei P9 Lite en de Huawei P9 Max. De toestellen krijgen allemaal een dubbele camera, iets dat Huawei eerder al bevestigde via een teaser.

Volgens eerdere geruchten zal Huawei op 6 april vier verschillende modellen van de Huawei P9 presenteren, maar uit een laatste lek kunnen we opmaken dat we mogelijk maar drie toestellen te zien krijgen. Via een Chinese website zijn nu namelijk de specificaties opgedoken van verschillende Huawei P9-toestellen, maar hier zien we alleen de specificaties van de Huawei P9, Huawei P9 Lite en de Huawei P9 Max. Eerdere geruchten spraken nog over een Premium-uitvoering.

De normale Huawei P9 heeft een metalen behuizing, een USB C-poort en een vingerafdrukscanner. Intern vinden we een 5,2-inch display met een Full HD display, een 2GHz HiSilicon Kirin 950 octa-core-processor, 3GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte, een 3000 mAh accu, een 12 megapixel dual-camera aan de achterkant en een 5 megapixel camera aan de voorkant.

De Huawei P9 Lite heeft een 5-inch display met een Full HD-resolutie, een Snapdragon 650 chipset, 2GB werkgeheugen, 16GB opslagruimte, een 2500mAh accu en de zelfde camera’s als de normale uitvoering.

De duurste uitvoering, de Huawei P9 Max beschikt over een 6,2-inch display met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels, een Kirin 955 processor, 4GB werkgeheugen, een 3000mAh accu en 64GB opslagruimte. Ook de camera’s in de Max-variant zijn het zelfde als in de normale P9.

Alle uitvoeringen hebben ondersteuning voor 4G en dualSIM en draaien op Android 6.0 (Marshmallow) met de EMUI-schil. Volgens de website krijgt de Huawei P9 Lite in Amerika een adviesprijs mee van 270 euro, de normale Huawei P9 kost 450 euro en de Huawei P9 Max 630 euro. Alle drie de toestellen zullen op 6 april worden gepresenteerd.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.