Instagram Maakt Einde Aan Chronologische Weergave

InstagramInstagram heeft aangegeven te stoppen met de chronologische weergave van de tijdlijn. Inplaats van foto’s tonen op basis van de geplaatste tijd, zullen foto’s voortaan worden weergegeven op basis van interesse van de gebruiker.

Instagram laat weten dat gebruikers gemiddeld ongeveer 70 procent van de tijdlijn missen. Dit is dan ook de reden voor de wijziging. “Alle posts zijn er nog gewoon, maar in een andere volgorde,” aldus Instagram. Voortaan wordt de volgorde van de tijdlijn gebaseerd op een algoritme die kijkt naar de relatie die de gebruiker heeft met de auteur, het moment dat de foto is geplaatst en de waarschijnlijkheid dat de gebruiker interesse heeft in de foto. Instagram zal de nieuwe tijdlijn de komende maanden doorvoeren.

Instagram is niet de enige die dergelijke wijzigingen doorvoert aan de tijdlijn. Zo heeft Twitter onlangs ook al aangegeven eerst populaire Tweets te tonen, voordat de chronologische tijdlijn wordt weergegeven. Facebook maakt al lang geen gebruik meer van de chronologische weergave.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *