Video Van Pokémon Go Spel Toont Eerste Details

Pokemon-GoNiet iedereen is Pokémon fan, maar veel jongeren kunnen niet wachten op de nieuwe Pokémon GO-game voor mobiele apparaten. Gelukkig is er nu een filmpje opgedoken waarin we enkele details van de game kunnen zien.

De releasedatum van het Pokémon Go spel is nog niet bekend, maar enkele details van de game kunnen we al wel zien in de onderstaande video. De game dat wordt ontwikkeld door Niantic maakt gebruik van een augmented reality-techniek, waardoor het mogelijk is om Pokémons te zien lopen in de echte wereld. De video is gemaakt tijdens een presentatie op het SXSW-festival door de CEO van Pokémon GO bij Niantic Labs.

In de video zien we een Pokémon op de kaart van de echte wereld. De speler kan kiezen om de strijd aan te gaan om de Pokémon te vangen met een Pokébal of een krachtigere Masterball. De speler ziet onder andere de type Pokémon en het aantal hitpoints. Ben je bang dat de andere speler mogelijk een Pokémon van jou vangt, dan kan je er ook voor kiezen om de strijd niet aan te gaan.

Pokémon Go armband

Het bedrijf heeft eerder al laten weten dat er ook een speciale armband zal worden uitgebracht die gaat trillen als je in de buurt bent van een virtuele Pokémon in de echte wereld. Het is nog niet bekend wanneer Pokémon Go zal worden uitgebracht.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.