Google werkt aan terminator-achtige bril

Er komt iets groots aan, als we de geruchten moeten geloven. Google werkt namelijk hard aan de ontwikkeling van een bril met ingebouwde projector. De bril bevat een zogenaamd “Heads up display” om real-time informatie weer te geven.

Google bevind zich met de ontwikkeling van deze bril in een gevorderde prototype-fase. Tot nu toe is het een draagbare bril met op de zijkant een aantal knoppen en microfoontjes. De bril zal de mogelijkheid gaan bieden om real-time informatie te geven over hetgeen waar je naar aan het kijken bent. Het is een beetje een robot-achtige manier van kijken, zoals bijvoorbeeld de terminator.

9to5google.com wist dankzij een bron te melden dat de bril een frontcamera bezit die de informatie verzameld. Ook kan deze camera gebruikt worden voor augmented reality. Het display is volgens de bron niet doorzichtig zijn en het display zit in één hoek van het glas. Er is niet expliciet genoemd dat het prototype gebruik maakt van Android, maar het ligt natuurlijk voor de hand dat Google het uiteindelijke product zal uitrusten met hun eigen besturingssysteem.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

1 Reactie

  1. “Google werkt aan terminator-achtige bril – Androidics | Androidics” ended up being actually engaging and beneficial!
    Within the present day universe that is really hard to execute.
    I am grateful, Dorothy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.