Problemen Met Reserveringen Van VR-bril HTC Vive

HTC ViveEen onbekend aantal mensen die de VR-bril HTC Vive hebben besteld, ondervinden problemen met hun reservering. De creditcards van veel mensen werden op 1 april plotseling geweigerd, waardoor de reserveringen voor de HTC Vive werden geannuleerd.

HTC laat weten dat het probleem bij financiële instanties ligt, terwijl gebruikers denken dat het probleem kan voorkomen bij verlopen creditcards of bij creditcards waarbij een verificatienummer niet is ingevoerd. HTC heeft al verschillende bestellingen opnieuw verwerkt, maar zoekt nog naar een permanente oplossing. De HTC Vive zal vanaf vandaag geleverd worden.

Als een klant een Vive heeft gereserveerd, moedigen we deze klanten aan contact op te nemen met hun financiële instantie, om ze op de hoogte te brengen van aankomende afschrijvingen.

Niet alleen HTC heeft problemen met de bestellingen van de VR-bril, ook de lancering van de Oculus Rift gaat niet volgens plan. De Rift zou vanaf maandag 28 maart al naar de consumenten worden verscheept, maar door tekort aan onderdelen heeft dit proces vertraging opgelopen. Het is nog onduidelijk wanneer de kopers de Rift wel zullen ontvangen.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.