HTC komt met ICS-updateschema

HTC heeft op zijn site een nieuwe lijst gepubliceerd met daarop het updateschema voor Android 4.0 (Ice Cream Sandwich). Het verschil met de vorige lijst die HTC publiceerde is dat er nu in een wat gedetailleerdere periode wordt gesproken van twee maanden. Hiervoor gaf het bedrijf aan in welk kwartaal de verschillende toestellen een update kunnen verwachten. Hieronder volgt de complete lijst van toestellen die een update kunnen verwachten of die in sommige gevallen al hebben.

Device

Schedule

DROID Incredible 2 by HTC To be determined (by the end of August)
HTC Amaze 4G May-June
HTC Desire S June-July
HTC Desire HD July-August
HTC EVO 3D June-July
HTC EVO 4G+ May-June
HTC EVO Design 4G June-July
HTC Incredible S June-July
HTC Sensation March-June
HTC Sensation 4G March-June
HTC Sensation XE March-June
HTC Sensation XL April-Jun
HTC Rezound June-July
HTC Rhyme June-July
HTC Thunderbolt July-August
HTC Velocity 4G March-June
HTC Vivid March-June

HTC houdt wel een slag om de arm en meldt dat het tot 45 dagen kan duren voordat alle toestellen de ICS-update hebben ontvangen. Dat komt doordat providers moeten testen of alles naar wens verloopt en de update naar Android 4.0 geen problemen met zich meebrengen. Het bedrijf verwacht dat alle update eind augustus zijn afgerond. De meeste toestellen kunnen de overgang naar ICS tussen juni en juli verwachten. HTC laat verder weten dat toestellen die over 512MB of minder aan geheugen hebben geen update naar Android 4.0 krijgen. Dat gaat onder meer om de ChaCha, de Salsa, de Wildfire S en de Explorer.

Bron: HTC

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

2 Reacties

 1. PFC schreef:

  Leuk, maar ik zie de update voor de HTC Flyer er niet bij staan. Deze heeft nog geen 800mb ram, dus die moet ook de ICS updat krijgen toch?

  • Frans Wiersma schreef:

   Sorry, die blijft volgens HTC op Honeycomb draaien. Op die site staat:

   HTC tablets, including the HTC Flyer, HTC EVO View 4G, and HTC Jetstream, will remain on their current Android version (Honeycomb).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.