Onofficiële ROM voor HTC One X zorgt voor 20% extra batterij

Terwijl de laatste hand aan de software van de HTC One X wordt gelegd, heeft ontwikkelaar Mike1986 ontdekt dat er een apk genaamd NvCPLSvc.apk in een verkeerde map (/system/bin) staat. Doordat de apk in de verkeerde map staat werkt het toestel niet optimaal. Om het toestel wel optimaal te laten werken moeten gebruikers de apk in de map /system/app zetten. Bij de toestellen waar de apk in de goede map is gezet, werkt het toestel beter en het zorgt voor 20% extra batterij.

Er gaan geruchten dat HTC bezig is met een update voor het toestel om de batterijprestaties te verbeteren. Dus als u het erg belemmerend vindt dat de batterij minder lang meegaat, kunt u dit toepassen, maar anders is het veiliger om te wachten op de update. Er is echter geen garantie dat de update van HTC de batterijprestaties zal verbeteren.

Voor gedetailleerde instructies om de batterijfix toe te passen klikt u hier!

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.