ASUS Transformer TF101 krijgt extra ICS update

Een tijdje geleden werd de Eee Pad Transformer TF101 Ice Cream Sandwich update uitgerold door ASUS. Wij waren blij en jullie waren blij, eindelijk ICS voor je geliefde tablet. Helaas doken vlak na de update allerlei bugs op namelijk, WiFi problemen, vastlopers en spontane reboots. ASUS Benelux gaf aan dat de problemen vanzelf zouden verdwijnen. Blijkbaar ligt het probleem toch iets dieper aangezien ze nu bezig zijn met het uitrollen van een extra update.

As we speak, wordt de update in de VS verspreid OTA (Over The Air). Men verwacht dat Europa later deze week aan de beurt is. Deze update, met versienummer 9.2.1.17 is alleen beschikbaar voor de WiFi-only modellen. De update voor de 3G modellen zal ergens eind deze maand uitgerold worden.

Van de update is geen officiële changelog bekend maar de gebruikers in de VS geven aan dat het spontaan rebooten aanzienlijk minder is geworden en dat Bluetooth een update heeft gehad. Mocht je deze week de update binnenhalen voor je tablet, laat het ons even weten. Dat mag via de reacties hieronder of via de mail.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

3 Reacties

  1. kdb schreef:

    Ik heb m zojuist binnen!

  2. ALPTEKIN schreef:

    ik heb het zojuist binnen gehad maar die geluid krijg ik niet weg van die ene dame telkens ik letters tik en van pagina veanderd dit is iriterend

  3. Willem schreef:

    Ook hier net de update binnen gekregen. Machine kreeg idd dagelijks reboot na vorige updates, nu even afwachten…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.