HTC One V komt in meerdere kleuren

Het is algemeen bekend dat HTC haar smartphones vaak in meerdere kleuren op de markt brengt en vaak maken ze dit gelijk bekend bij de lancering van een toestel. De HTC One V is een ander verhaal, daar werd het vandaag pas bekend in welke kleuren het toestel op de markt zal komen.

De op Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) draaiende HTC One V wordt naast de standaard grijze kleur ook nog in het zwart en in de spannende kleur paars uitgebracht. Of de One X en de One S ook in deze kleuren verkrijgbaar zullen zijn weten we nog niet, maar mocht het wel zo zijn laten we je het natuurlijk weten. De HTC One serie wordt verwacht in April maar verschillende webwinkels bieden al de mogelijkheid voor pre-orderen.

Specificaties HTC One V
Even een aantal specs van de HTC One V, het toestel zal zoals gezegd op Android 4.0 gaan draaien. Het toestel is verder voorzien van een 3.7-inch WVGA display en een 1GHz single-core processor. De One V zal uiteraard gebruik gaan maken van het custom schilletje van HTC zelf namelijk, Sense 4. Ook zal het toestel voorzien zijn van de Beats Audio technologie, een 5MP autofocus camera met LED flitser en 720p video opname mogelijkheid.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.