Tamoil Laat Klanten Betalen Met Smartphone-app

Tamoil-MyOrderTamoil is een samenwerking aangegaan met de app MyOrder, waardoor klanten later dit jaar kunnen betalen bij ruim 220 tankstations van Tamoil in Nederland. Volgende maand zal Tamoil starten met de nieuwe betaalmethode.

Vanaf volgende maand kunnen klanten van Tamoil bij een klein aantal “company owned” tankstations betalen met de MyOrder-app op de smartphone. Later dit jaar zullen alle andere bemande en onbemande vestigingen en dealerlocaties de nieuwe betaalmethode accepteren. De nieuwe betaalmethode is vooral interessant voor de particuliere klant, aangezien tankpasgebruikers voorlopig nog geen gebruik kunnen maken van de app. “Maar we willen het op termijn ook voor kaarthouders mogelijk maken om op deze manier te betalen”, aldus Thomas Brinkman van MyOrder.

De app moet het voor klanten sneller en gemakkelijker maken om te betalen. Een klant moet de MyOrder-app downloaden en installeren op een smartphone. Zodra de klant een tankstationterrein op rijdt, moet hij de app opstarten. De MyOrder-app ziet op welke locatie de klant is, waarna de klant de pompnummer, brandstoftype en het gewenste tankbedrag kunnen selecteren. Vervolgens kan de klant tanken en gelijk wegrijden. Mocht je voor minder hebben getankt dan het vooraf geselecteerde bedrag, dan krijg je het restantbedrag teruggestort. Betalen kan via verschillende manieren, waaronder Ideal, Paypal en creditcards.

Een andere handige eigenschap van de app is de tankgeschiedenis. Hier kan je zien waar, wanneer en voor welk bedrag je in het verleden hebt getankt.

via [tankpro]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.