De iPhone 7 Komt Er Aan: Wat Kunnen We Verwachten?

iPhone SERecentelijk werd de iPhone SE geïntroduceerd, maar de die-hard Apple fans wachten natuurlijk eigenlijk op de iPhone 7. Het ligt in lijn der verwachting dat deze nieuwe iPhone in september 2016 aangekondigd gaat worden. Maar wat kunnen we verwachten?

Afmetingen iPhone 7

Ieder jaar krijgt Apple het voor elkaar om de iPhone in een nog dunnere behuizing te steken dan zijn voorganger. Ook de iPhone 7 en iPhone 7 Plus zullen weer dunner zijn dan de huidige telefoons. De precieze afmetingen zijn nog niet helemaal duidelijk, maar uit de geruchten valt op te maken dat de iPhone 7 rond de 6 millimeter dik zal zijn. De Plus variant zal met 6,3 millimeter iets dikker zijn. De iPhone 7 en 7 Plus worden naar verwachting in september 2016 aangekondigd. Begin oktober zijn ze dan in Nederland te verkrijgen. Op iPhone7abonnement.nl kun je laatste geruchten in de gaten houden.

Hoofdtelefoon aansluiting verdwijnt

Doordat de iPhone 7 nog dunner is dan al zijn voorgangers is er waarschijnlijk geen plaats meer voor de welbekende 3,5 millimeter hoofdtelefoon aansluiting. Om toch muziek te kunnen luisteren via je oordopjes zou Apple daarvoor de huidige Lightning-connector willen gebruiken. Deze connector gebruik je nu om de telefoon op te laden. Er zou dan echter ook audio door verzonden kunnen worden. Er worden nu al hoofdtelefoons verkocht die gebruik maken van de Lightning-connector, maar dit is nog geen breed gedragen standaard. Apple wil gebruikers soepel over laten stappen naar de iPhone 7 door een verloopstekker mee te leveren bij de nieuwe telefoon. Zo kun je je huidige hoofdtelefoon met een normale 3,5 millimeter aansluiting toch aansluiten aan de Lightning-connector. Verwacht wordt daarnaast ook dat er zoals altijd een setje Apple oordopjes meegeleverd worden. Deze beschikken wel gelijk over de juiste nieuwe aansluiting. Verder krijgt de iPhone 7 ook een tweede speaker, waardoor het nog mooier wordt om muziek met de 7 af te spelen.

Kleur van de behuizing

Met de vorige editie van de iPhone heeft Apple een nieuwe kleur van de behuizing geïntroduceerd, roségoud. Deze nieuwe kleur is erg populair gebleken en zal dan ook bij de iPhone 7 en iPhone 7 Plus weer terugkeren. Ook worden de iPhone 7 en Plus variant weer geleverd in de kleuren spacegrijs, zilver en goud.

Andere wijzigingen

De accucapaciteit wordt flink verbeterd volgens de laatste geruchten. Bij de iPhone SE was deze al wat beter door het kleinere scherm, maar dankzij nieuwe technologieën is Apple het gelukt om de accuduur flink te verbeteren voor de iPhone 7, aldus verschillende analisten die doorgaans goed ingevoerd zijn. Ook zou de camera verder zijn verbeterd en niet meer ‘uitsteken’ aan de achterzijde. De camera krijgt zelfs een dubbele cameramodule. Verder verwacht men dat de home-knop verdwijnt; deze wordt mogelijk in het scherm gebouwd. Het scherm wordt tevens groter dan bij de iPhone 6S, maar de afmetingen van het gehele toestel worden vergelijkbaar. De zijkanten worden echter weggewerkt en ook Apple zou gaan werken met een gebogen scherm.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. Sammy schreef:

    En hoe beluister je dan muziek terwijl het toestel laadt?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.